Studio menyLydbusser menyK22 Mastering studioMikrofonerVåre referanserKontakt Musikkteknikk

 


NRK Nettradio
NRK1
NRK2
NRK3
NRK P1
NRK P2
NRK P3
NRK mPetre.
Nyheter
NRK Klassisk
NRK Sápmi
Distrikt


Velkommen til NRK Musikkteknikk
To English Version

In English

Radio, fjernsyn og nett
Musikkteknikk har siden 60-årene gjort opptak av musikk til bruk i radio og TV. Medarbeiderne har samlet bred erfaring innen alle musikkgenre.
Vi håndterer alt fra pop & rock til klassisk via jazz og folkemusikk.
Se liste over noen av artister Musikkteknikk har jobbet med her.

Plater
Hundrevis av Musikkteknikks opptak er utgitt på plate/CD. Blandt annet 90-årenes største salgssensasjon: Odd Børrezen/Lars Martin Myhres gjennombruddsplate "Noen ganger er det allright", CD/DVD med KORK og Vamp i Symfoni, CD med Kork og Dimmu Borgir og juleplate med KORK og Kurt Nilsen.  
Plateutgivelsene dekker alle genre, fra klassisk til hiphop. Produksjonene kan være gjort i studio eller som konsertopptak gjort med en av våre lydbusser.
Liste over noen av CD produksjonene finner du her.

Utstyr
Musikkteknikk har en omfattende utstyrspark og mange studioløsninger : Et av landets beste flersporsstudio i  Studio K20 , tre velutstyrte lydbusser og eget masteringsstudio. Kontrollrom i Oslo Konserthus, Store Studio for opptak av klassisk musikk og Studio 19 LIVE for intimkonserter med publikum. Steinway konsertflygler og annen backline, samt en velutstyrt mikrofon-samling for musikkopptak.

Hele landet
Musikkteknikk samarbeider med NRK's lokale kontorer og gjør produksjoner over hele landet. Musikkteknikk har også en medarbeider i Stavanger. Per Ravnaas har hånd om et musikkopptaksstudio, han står for bl.a. produksjon av konserter i Stavanger Konserthus og jobber på festivaler og mye annet med lydbuss TR23.
Klikk for mer om lydbuss TR23.

NRK's Internettsider Musikkteknikk index
 

Studio:

K20
K11/Store Studio
K22/Mastering
Oslo Konserthus
Studio 19 LIVE


Lydbusser:

TR 27
TR 23
TR 33

Referanser
Kontakt oss
Mikrofonliste
 
To English version

 

  Copyright Musikkteknikk © 2017